Hur du blir en vinnare på sportsbetting

Hur du blir en vinnare på sportsbetting

Att betta på sport är ett populärt tidsfördriv som, i bästa fall, kan vara riktigt lukrativ. Det finns flera sätt att tjäna pengar på denna hobby och det är inte alls så svårt som det kan verka. Tricket är att känna till de olika satsningsstrategierna, de olika typerna av satsningar som går att lägga samt lära sig hur oddsen fungerar. Vi kommer här att redogöra för hur du enkelt kommer igång med sportbetting och blir en vinnare.

1. Öppna ett separat bankkonto
Att ha ett separat bankkonto avsedd för betting är att föredra då du vet exakt hur mycket pengar du har råd att röra dig med när du spelar. Se till att sätta in tillräckligt med pengar så att summan räcker för resten av året, och inte enbart för en enda spelsession. OBS! se till att endast spela med pengar du har råd att förlora.

2. Skapa ett spelkonto hos en eller flera spelbolag
För att komma igång med spelandet och lägga satsningar behöver du vara registrerad hos åtminstone ett spelbolag. Vi rekommenderar dig dock att vara registrerad hos åtminstone tre olika spelsajter så att du har möjlighet att jämföra olika erbjudanden med varandra. Populära spelbolag som erbjuder betting är Bethard, Betsson och Unibet för att nämna några.

3. Lär dig hur du lägger smarta satsningar
En bra grundregel i sportsbetting är att varje satsning bör utgöra cirka 1-2% av din bankrulle. Om du känner dig osäker på din satsning, kan du dra ner procentenheten till 0,5%. Du kan på samma sätt öka procentenheten om du känner dig säker på att satsningen kommer generera vinstpengar, dock bör den aldrig överstiga 4% av din bankrulle.

4. Skaffa kännedom om olika typer av spel
För att få bästa möjliga förutsättningar att bli framgångsrik i sportsbetting bör du känna till olika spel såsom kombinationsspel, dubbel, H2H (head to head) med mer. Kombinationsspel är ofta mycket fördelaktiga då de brukar ge större utdelning men å andra sidan måste de vara korrekta för att ge vinst.

5. Ta reda på vilka spelsajter som erbjuder nätets bästa moneylines
Som vi tidigare nämnt är det mycket gynnsamt att vara medlem hos flera olika spelbolag, detta eftersom en del spelbolag erbjuder bättre moneylines än andra. I sportsbetting är moneyline en spelvariant där man satsar på vem som blir vinnaren eller förloraren. Utfallet kan alltså bara bli två. Ju bättre moneyline, desto mindre riskerar du att förlora för samma summa pengar.

Vi önskar dig lycka till!